Elérhetőségünk

Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda

Cím: 2100 Gödöllő,
Tél u. 10.
Vörösné Vida Tünde Tulajdonos
+36-30/914-8253
E-mail:
info@tudasfatanoda.hu
Nyílt napok,... Nyitvatartás


Munkatársaink


Vörösné Vida Tünde

tulajdonos

 

Külsős munkatársak:

 

Czine Eszter

néptánc tanár

Botrágyiné Virágh Orsolya

zeneovi

 

B.Virágh Orsolya vagyok, fuvolaművész-, tanár, egy 15 és egy 13 éves gyermek anyukája.

Zeneovival 10 éve foglalkozom és Zsipp-zsupp torna foglalkozásokat is tartok.

A zeneovis foglakozásokon nagyon sok gyermekdalt és mondókát tanulunk meg a gyerekekkel és mellette különböző ritmushangszereket próbálhatnak ki. Fontosnak tartom a ritmikus mozgásokat, így a foglalkozás több részből áll, sokat mozgunk is közben. Mint fuvolista nagyon fontosnak tartom, hogy az ének mellett a hangszerek is megjelenjenek az órán, így furulya, fuvola minden alkalommal megszólal. Dallamfelismerést, ritmusfelismerést, a különböző csörgők hangjainak az észlelését gyakoroljuk a gyerekekkel, de nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos ismétlésre, ezért ugyanazok a dalok egymás utáni foglalkozásokon sokszor ismétlődnek, így a gyerekek sikerként élik meg, hogy fokozatosan megtanulják a dalokat és együtt tudják énekelni.

Zenetanárként  nagyon fontosnak tartom a korai fejlesztést, hisz a zene nyelve már a pici babáknak is teljesen természetes és a későbbi zenetanulás miatt is nagyon fontos, hogy már kis korban ilyen foglalkozásokon vegyen rész a gyermek és megismerkedjen a zene alapjaival.

     
   

Kovács Gábor

judó oktató

 

Kovács Gábor vagyok, a gyerekek „Gábor bácsija”. Több mint 20 éve foglalkozom a Judoval, mint sporttal. Ez idő alatt több hazai és nemzetközi versenyen értem el kiváló helyezéseket és váltam korosztályos válogatott sportolóvá. Az eredmények mellett sok mindent adott ez a sport. Tiszteletre tanított, kitartóvá váltam és jó fizikai képességem mellett kiváló mozgáskoordinációs készséget sajátítottam el.

Célom az edzésekkel, hogy ezeket átadjam a gyerekeknek, megszerettessem velük a mozgást és megtanulják a Judo esések helyes kivitelezését, hiszen az életben ezekre bármikor szükségük lehet.

 

Hilltop Lovarda

lovaglás

 

 




Vissza az előző oldalra!
Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Magyar